Op 25 December 2023 is ons “Christmas Kings” F2 outcross nest geboren!

De 3 Koningen of Wijzen uit het Oosten  Caspar, Melchior en Balthazar zijn zoons van onze Sophie (F1 outcross) en Fellow (import Duitsland). In het drachtdagboek van Sophie kun je lezen wat er aan de geboorte allemaal vooraf ging.

We hebben nog niet eerder zulke grote pups gehad. Natuurlijk hebben ze met z’n drietjes ook weinig concurrentie. Op het moment dat ik dit schrijf zijn de pups 3 weken en 3 dagen oud en al ruim de 3 kg gepasseerd! Het zijn tevreden pups die alledrie gelijkmatig groeien en geen problemen geven. Sophie is een geweldig zorgzaam moedertje, die het nest en haar pups goed schoon houdt en verzorgt. Ze aanvaardt daarbij sinds anderhalve week ook de hulp van haar lieve pleegmama Ninah, die echt dol is op pups! Het is echt genieten van die 3 dikkopjes en hun mama en peettante! 😀

De oogjes en oortjes zijn nu open en de socialisatie is begonnen! De werpkist is verruild voor een grotere speel- en slaapruimte en elke dag krijgen de pups weer nieuwe ervaringen en prikkels aangeboden.