Droppen - Honeytaste Drop Dead Beautiful

droppen

Algemene info

  • Geboortedatum: 27 Juni 2009
  • Kleur: blauw/wit
  • HD: A
  • Hoogte: 50 cm
  • Gewicht: 23 kg
  • DNA profiel geregistreerd
  • Nakomelingen: 1 nestje van 10 en 1 nestje van 5 pups, totaal 15 pups, wv. 6 blauw, 9 zwart (9 reuen, 6 teven)
Droppen is een prachtig blauw teefje dat we geïmporteerd hebben uit Zweden. We zijn stapeldol op haar! Droppen is een heel lief meisje met een geweldig temperament! Ze is bijzonder dol op mensen en kinderen en knuffelt en speelt graag met ze. Ze wil graag altijd heel dicht bij je zijn, liefst tegen je aan op de bank of op schoot. Het is een superschatje met een heel sterke will-to-please! Je kunt haar, als je wilt, overal wel los mee naar toe nemen, want ze is supermakkelijk en ze luistert ontzettend goed naar je! Droppen is ook ons vreetzakje; ze eet veel en vindt alles lekker!
Droppen is gek op allerlei sportieve activiteiten, vooral op het apporteren van ballen, frisbees en andere speeltjes. Ook zwemt ze heel graag en haalt ze, in een race tegen Bassie, elke bal uit het water als Bassie haar niet voor is! Ook vindt ze het heerlijk om mee te rennen naast de fiets en gaan we vaak samen naar de markt of de bibliotheek, waar ze geniet van alle aandacht die ze altijd krijgt. Droppen is echt helemaal nergens bang voor! Zelfs het lawaai van vuurwerk of onweer brengt haar niet uit haar evenwicht! Ze is tot nu toe een paar keer geshowd met erg goede resultaten.
Ze is een klein teefje, maar geweldig gebouwd, met een super gangwerk en een hele lieve expressie! Ze heeft enorm van genoten van haar beide nestjes en ze is een bijzonder goede en zorgzame moeder. Al haar vijftien pups heeft ze in haar eentje gevoed en ze wilde er ook steeds bij blijven om met ze te spelen en ze op te voeden! We zijn ontzettend trots op ons meiske! Droppen genoot daarna van haar pensioen en het helpen opvoeden van en spelen met haar kleinkinderen. Helaas hebben we op 4 juni 2021, kort voor haar 12e verjaardag, veel te vroeg afscheid van haar moeten nemen vanwege uitgezaaide longkanker. We missen haar enorm!