OPROEP AAN ALLE BEARDIE-EIGENAREN!

De werkgroep Gezondheid Bearded Collie, wil graag inventariseren hoe het gesteld is met de gezondheid, het gedrag en de werklust van de Bearded Collie en wil u vriendelijk verzoeken om een zorgvuldig samengestelde enquête in te vullen.

Als u onderaan de enquête op verzenden klikt, wordt deze automatisch naar ons verzonden. Er verschijnt dan ook een mogelijkheid om nog een enquête in te vullen (indien u meerdere beardies hebt, of hebt gehad). De verzamelde gegevens worden geanalyseerd en de uitkomst hiervan wordt in ieder geval gepubliceerd op onze facebookpagina.

Legt u alvast de stamboom, het entingsboekje en eventuele gezondheidsuitslagen klaar als u begint met invullen, dat bespaart u tijd (het invullen kost ongeveer 5-15 minuten). Uiteraard blijven de gegevens vertrouwelijk en wordt niets doorgegeven aan derde personen zonder uw uitdrukkelijke, schriftelijke toestemming. Er bestaat de mogelijkheid deze enquête volledig anoniem in te vullen. Indien u nog vragen heeft, dan kunt u zich uiteraard tot ons wenden!

Met vriendelijke groet,

Commissie Gezondheid Bearded Collie
Kirsten Bunschoten
Jeanine Postma
Jolande Posma

E-mail: gezondheidsinventarisatie@gmail.com

LINK NAAR DE ENQUETE